Oбщи условия

РЕГИСТРАЦИЯ НА ПРОФИЛ

Чрез регистрация, клиентът ще се идентифицира в онлайн магазина на eParts.bg със заявените email адрес и парола.

Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за ползване.

Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, ползване на отстъпки и промоции, както и да отказва изпълнението им по надлежния ред. 

ЦЕНИ И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ СТОКИ

Посочените цени в електронния магазин са с начислен ДДС. Основните цени и параметри характеризиращи стоките са оказани за всеки продукт.

ПРОМЯНА НА ЦЕНИ  

Епартс си запазва правото да променя цените по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на своите клиенти. Потребителите заплащат цената която е била актуална към момента на поръчката.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ:  

Епартс е вписано като администратор на лични данни от Комисия за защита на личните данни, в "Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри". С цел закупуване на продукти от електронния магазин на Епартс, клиентите правят регистрация и попълват лична информация в регистрационната форма или приключват поръчката си без да се регистрират, попълвайки данните, които се изискват за приключване на поръчката. Тази информация е под закрила на закона за защита на личните данни.Епартс използва личната информация само и единствено с цел осъществяване на поръчка. Ние приемаме изпратената от Вас информация като използваме данните за изпълнение на Вашата заявка.

Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.

ПОРЪЧКА  

Намерете желания от Вас артикул и натиснете  бутон „КУПИ“ за да го добавите в количката за пазаруване, която се намира в горната част на екрана. След като сте избрали желаните артикули, влезте в пазарската количка където може да видите избраните артикули, тяхното количество и стойност. За да продължите с поръчката натиснете бутона „Към приключване на поръчката“. Имате възможност да приключите поръчката си като се логнете в системата или като „гост“ т.е. без да си създавате профил в eParts.bg, но като попълните съответната информация, която се изисква в съответните полета.

ДОСТАВКА  

Стойността на транспортните разходи за доставка не са включени в цената на стоките. И подлежи на допълнително заплащане от страна на клиента. Доставката на продуктите в eParts.bg се извършва от куриерска фирма Еконт Експрес.

Всеки клиент на eParts.bg ползва 20% отстъпка от сумата за доставка на закупените стоки.

След като направите вашата поръчка и я потвърдите наш служител ще се свърже с вас, за да уточни дали потвърждавате поръчката си.

Наличните стоки се доставят в срок от 2 работни дни до посоченото време за съответната резервна част, след направената и потвърдена поръчка. Доставката се извършва задължително с транспорт на куриерска фирма Еконт Експрес – до удобен за клиента ни офис на Еконт или до дома на клиента.

Важно!

При доставка, задължително отваряйте и проверявайте стоката пред куриера за евентуални проблеми. При установяване на дефект или погрешно изпратен артикул, моля не приемайте доставката от куриера! Имате право да се откажете от пратката!

ПОТВЪРЖДЕНИЕ  

При потвърждение на поръчката Вие заявявате, че желаете да закупите добавените стоки в кошницата и сте запознати с общите условия за поръчка и доставка.

Поръчките се приемат в рамките на 24 часа, потвъждението на поръчкта както и информация за изпратените стоки се получава по електронна поща. За да потвърдим вашата поръчка, ще се свържем с вас по телефона.

ОТКАЗВАНЕ НА ПОРЪЧКА

Всяка поръчка може да бъде отказана в рамките на 12 часа по елелктронна поща с писмо изпратено на адрес: info@eparts.bg

ПЛАЩАНЕ  

Вие плащате дължимата сума на куриера при получаване на стоката до Вашата врата. Срокът за доставка е до 4 работни дни след като получим вашето потвърждение и  попълнената Форма за поръчка. В цената на продуктите не е включена сумата за доставка. Цената на доставката е индивидуална и зависи от закупените продукти и локацията, на която трябва да бъдат доставени.

ИСКОВЕ

Възможни искове ще се решават с клиента по индивидуални договорки при валидно върховенство на закона. Купувачът е длъжен да провери за дефекти, след като получи стоките. Ако бъдат открити такива дефекти, клиентът е длъжен незабавно да информира нашата компания. Ние не поемаме гаранция за дефекти, причинени от превозвача.

Искова процедура:

1. информирате ни за вашия иск чрез електронна поща или от секцията Контакт на сайта eParts.bg;

2. информираме Ви как да процедирате със закупените продукти.

НАСТОЯЩИТЕ ОБЩИ УСЛОВИЯ СА ВАЛИДНИ САМО ЗА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА НА ТЕРИТОРИЯТА  НА БЪЛГАРИЯ.

ЗА ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ПРИ ПОИСКВАНЕ, МОЖЕМ ДА ПРЕДОСТАВИМ ИНФОРМАЦИЯ.

 

Онлайн магазин
eparts © 2024