Условия за доставка

Доставката бива два вида:

1) до Ваш адрес;

2) до офис на "Еконт".

Специално за клиентите на eParts.bg има предвидена отстъпка от стойността на куриерската услуга в размер на 20 % от цената за доставка.

Докато приключвате поръчката си и сте на стъпката за изчисляване на цената за доставка, след като кликнете върху  бутон "Изчисли цена", системата ще Ви върне цената за доставка с включена отстъпка в размер на 20%.

ВНИМАНИЕ: след като оператор на eParts.bg обработи поръчката Ви и я изпрати до посочения от Вас адрес за доставка, ще получите email с известие, че Вашата поръчка е изпратена.От системата на "Еконт" ще получите email или SMS с номера на Вашата товарителница.Обикновено доставката се извършва до 24 часа след като поръчката Ви бъде изпратена, но има и изключения, за които ще бъдете известени.

Ако желаете, можете да се запознаете детайлно с общите условия на Еконт на www.еcont.com

Доставката на резервните части се извършва от нашите партньори от куриерска фирма "Еконт Експрес".

При получаване на поръчката си, имате право да отворите пакета пред куриера и да се уверите, че всичко с вашата поръчка е наред.

В случай, че установите проблем с  вашата поръчка имате право да се откажете от покупко-продажбата и да я върнете на куриера без да сте длъжни да плащате нищо. Моля да имате предвид, че eParts.bg не носи отговорност ако сте допуснали грешка при поръчката си и се окаже, че това не е частта, която Ви трябва, тогава транспортните разходи се поемат от Вас (за изпращането й до Вас, както и за връщането й обратно до офиса на "Еконт", откъдето Ви е изпратена).

 

Онлайн магазин
eparts © 2021